Keramische zwembadrand

Basaltino 60x60x2cm

Basaltino keramiek zwembadrand, krasvast en antislip



Keramische zwembadrand 60x60x2cm


Keramische zwembadrand Basaltino 60x60x2cm

Bij het creëren van de perfecte zwembadomgeving is de keuze voor zwembadranden van cruciaal belang. De Keramische Zwembadrand Basaltino biedt een veelzijdige oplossing met een prachtige esthetiek en uitstekende praktische eigenschappen.

Met deze keramische zwembadranden kunt u alle kanten op, dankzij hun prachtige grijze kleur. Ze zijn goed te combineren met andere tegels en tuinmaterialen, waardoor u de vrijheid heeft om uw buitenruimte naar wens in te richten. Of u nu kiest voor een moderne, strakke uitstraling of een natuursteen look, de Basaltino keramische zwembadranden passen zich moeiteloos aan aan diverse stijlen.

Een opvallend voordeel van deze keramische zwembadranden is hun weerstand tegen verkleuring door zonlicht en water. Dit betekent dat ze hun prachtige donkergrijze tint behouden, zelfs onder invloed van de elementen. Daarnaast zijn ze bestand tegen vuil en andere omgevingsfactoren, waardoor ze eenvoudig te onderhouden zijn.

Ons assortiment keramische zwembadranden staat bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Deze zwembadranden zijn niet alleen krasbestendig, maar ook voorzien van een antisliplaag. Rondom het zwembad kan het oppervlak glad worden, maar dankzij de juiste antisliplaag worden val- en glijpartijen effectief voorkomen, waardoor de veiligheid van zwemmers wordt gewaarborgd. Kortom, de Keramische Zwembadrand Basaltino combineert stijl met functionaliteit en biedt een veelzijdige en duurzame oplossing voor uw zwembadomgeving.

Zwembadranden Keramisch Basaltino Tegels 60x35x2-4cm
Zwembadranden Keramisch Basaltino Tegels 60x35x2-4cm
Zwembadranden Keramisch Basaltino Tegels 60x35x2-4cm
Zwembadranden Keramisch Basaltino Tegels 60x35x2-4cm

Keramische Zwembadrand Basaltino 60x60x2cm

Ref.Nr.: RT1532

Materiaal.: volkeramisch / maatvast

G684 Basalt Look (Twilight / Panda Black)

Niet van echt te onderscheiden

kleurvast en vlekbestendig

Haakse overhangende neus

Niet gevoelig voor chloor / agressieve middelen

Bijpassende terrastegels leverbaar


Prijs.: 34,95 per stuk.

Prijzen zijn incl. B.T.W.

©2024 zwembadranden.com | All Rights Reserved.