Chinees Hardsteen Binnenhoek zwembadrand 50/50x30x3-5cm

Chinees Hardsteen binnenhoek zwembadrand, antislip en krasbestendig en zeer hard



Chinees Hardsteen Binnenhoek zwembadrand 50/50x30x3-5cm


Chinees hardsteen binnenhoek zwembadrand 50/50x30x3-5cm

In de zoektocht naar de perfecte zwembadomgeving is de keuze van materialen van essentieel belang. Onze Binnenhoek Chinees Hardsteen Gevlamd Geborsteld biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook een unieke esthetische charme voor je buitenruimte.

Chinees hardsteen, ook bekend als Spotted Bluestone, komt uit China en staat bekend om zijn grijze-blauwe tinten. Kenmerkend voor dit natuurlijke gesteente is de natuurlijke uitstraling die het aan je zwembadomgeving toevoegt. De subtiele variaties in kleur geven de randtegel een karakteristieke look die perfect past bij verschillende zwembadontwerpen.

Een opvallend voordeel van Chinees Hardsteen is dat de kleur vrijwel niet verandert, zelfs niet onder invloed van weersomstandigheden. Dit betekent dat je zwembadranden hun unieke natuurlijke uitstraling behouden, waardoor de oorspronkelijke pracht behouden blijft en je buitenruimte een tijdloze elegantie krijgt.

De overhangende neus van deze zwembadrand voegt niet alleen een esthetisch element toe, maar draagt ook bij aan de veiligheid door scherpe randen te vermijden. Deze doordachte functie maakt deze Chinees Hardsteen zwembadrand niet alleen mooi maar ook functioneel. Onze Binnenhoek Chinees Hardsteen Gevlamd Geborsteld de ideale keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid, veiligheid en esthetiek. Investeer in deze hoogwaardige natuursteen zwembadranden en transformeer je zwembadomgeving in een oase van stijl en comfort.

Chinees Hardsteen zwembadrand terras lounge
Chinees hardsteen Binnenhoek Tegels 50x50x35x3-5cm-gevlamd en geborsteld Zwembadranden
Chinees hardsteen Binnenhoek Tegels 50x50x35x3-5cm-gevlamd en geborsteld Zwembadranden
Chinees hardsteen Binnenhoek Tegels 50x50x35x3-5cm-gevlamd en geborsteld Zwembadranden

Chinees Hardsteen binnenhoek 50/50x30x3-5cm

Ref.Nr.: RT1070

Materiaal.: Chinees Hardsteen gevlamd / geborsteld extra antislip

kleurvast / krasvast bij normaal gebruik

Overhangende neus

Voorzijde gezoet

dit specifieke type hardsteen wordt ook wel spotted bluestone genoemd


Prijs.: 39,95 per stuk.

Prijzen zijn incl. B.T.W.


©2024 zwembadranden.com | All Rights Reserved.